ХІІ науково-пошукова конференція «Світ навколо нас»

21 березня 2019 р. у м.Львові відбулась ХІІ науково-пошукова конференція «Світ навколо нас» серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. на базі Львівського автомобільно-дорожнього коледжу НУ «Львівська політехніка» з предметів хімії, біології та екології.

У конференції взяли участь понад 40 студентів Львівської області. Представником нашого коледжу був студент І-Б курсу циклової комісії оркестрових духових та ударних інструментів Когут Станіслав, який презентував роботу на тему «Як музика впливає на людину».

Згідно результатів незалежної експертної комісії за успішне написання наукової роботи на тему «Вплив музики на людину і рослини» студенти Соляр Анастасія (ІІІ-А курс) та Когут Станіслав (І-Б курс) посіли ІІ місце в категорії «Висвітлення психолого-емоційних питань рекреаційного характеру.

 Студенти Соляр Анастасія та Когут Станіслав нагороджені грамотами та одержали сертифікат. За керівництво науковою роботою викладач циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін Дрогобицького музичного коледжу імені В.Барвінського Соляр О.В. нагороджена грамотою від Голови Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Р.М.Дадака.

 

Голова циклової комісії Гуманітарних та соціально-економічних дисциплін

Летнянка О.І.