Студентська академія

 На відзначення ювілейної дати Василя Барвінського, студенти ІІІ курсу відділу теорії музики підготували і провели мультимедійну презентацію за темою «В.Барвінський – творчість і доля». Доповідачі представили цікаві матеріали драматичної долі митця та його творчого доробку:«Василь Барвінський: композитор, митець, особистість»(Лариса Соловей), «Сторінками життя і творчості  Василя Барвінського» (Аліна Стеблак»), «Композитор за колючим дротом. Ув’язнена музика» (Світлана Токар), «На вшанування пам’яті композитора В.Барвінського»(Юлія Нечипор). 

У вивченнітворчоїособистостіВ.Барвінськогостудентивикористовуваликритичніматеріали, мемуарну літературу та наукові дослідження,зробили огляд нових видань музикознавчої літератури.

Цікаві, змістовні доповіді супроводжувались вдало підібраними слайдами та відеоматеріалами, які глибоко і влучно підкреслювали і посилювали враження від презентованих доповідей.

Своїми спогадами про присвоєно імені В.Барвінського нашому навчальному закладу поділився викладач-методист Володимир Грабовський.  Керівник проекту – голова циклової комісії музичної літератури Соловей Л.М.