Студенти Дрогобицького музичного коледжу ім. В.Барвінського спільно з дітьми-сиротами відвідали «Шевченківський гай»

16 серпня відбулася поїздка до м. Львова у музей народної архітектури та побуту ім. Климентія Шептицького («Шевченківський гай») студентів Дрогобицького музичного коледжу ім. В.Барвінського разом із дітьми-сиротами. Цій поїздці ми завдячуємо о. Євгену Макогону, який протягом усієї поїздки був духовним наставником та добрим співрозмовником. Відразу після прибуття у музей  в храмі Премудрості Божої при Свято-Iванiвській Лаврі Студiйського Уставу УГКЦ отець-капелан відслужив для учасників подорожі Святу Літургію. Продовжуючи свою мандрівку стежками скансену «Шевченківський гай», ми відвідали хати та церкви, зведені у 18-19 ст. Прогулянка була насичена цікавими історичними фактами, які супроводжувалися дискусіями. Наступним етапом нашої подорожі cтали відвідини цілющого джерела у мальовничому селі Раковець.

Фізична втома під кінець поїздки була окуплена духовним збагаченням, новими знайомствами та дружнім спілкуванням на різні теми.

Висловлюємо щиру вдячність БО «Львівська освітня фундація», адміністрації Музею народної архітектури та побуту ім.. Климентія Шептицького та братії Свято-Iванiвської Лаври в особі ієрм. Всеволода Оліярника за теплий прийом та смачнезний обід.

Анастасія Соляр,

студентка Дрогобицького музичного коледжу ім. В. Барвінського

This slideshow requires JavaScript.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.