Виступають юні піаністи

Нещодавно в концертному залі Дрогобицького музичного коледжу ім. В. Барвінського відбувся Концерт – зустріч кращих учнів фортепіанних відділів дитячих музичних шкіл Дрогобицького регіону, а саме, учні 20 шкіл прийняли участь в цьому заході. Юні піаністи Дашавської,Самбірської, Трускавецької, Старосамбірської, Братківської, Моршинської, Жидачівської, Миколаївської, Дрогобицьких, Стрийських  і т.д. музичних шкіл, підготували разом зі своїми викладачами цікаві виступи.

Основним завданням та метою проведення цього заходу стали питання активізації творчої діяльності викладачів музичних навчальних закладів;  обмін досвідом з метою удосконалення професійної майстерності;  сприяння творчому розвитку і самовдосконаленню юних виконавців і т.і..

З привітаннями до присутніх звернулися директор музичного коледжу Юрій Чумак, а також ініціатор та координатор заходу, голова ЦК спеціального фортепіано Олена  Денис.

Усі учасники заходу відзначили, що така форма творчого спілкування,  обміну досвідом між  викладачами музичних шкіл та музичного коледжу ім. В. Барвінського необхідна та корисна для підняття творчої та духовної культури наших дітей.

 

This slideshow requires JavaScript.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.